DAGENS VALBORG OUTFIT

Snart ska jag och Nicole hem till Nicole ;)



Tröja - GinaTricot 149:-
Tights - H&M 99:-
Skärp - GinaTricot 79:-


NOTHIN ON YOU


ONT I HALSEN


Hola, igår kollade jag på "Clash of the titans" så j*vla bra! Gillar inte sånna filmer egentligen men den kunde jag inte ta bort blicken från rekomenderar den! Inna bion gick vi och åt mat gott gott ;) sen gick vi in på gina snabbt och där hittade jag en skjorta, ett skärp och en tröja ( lägger upp bilder sen kameran laddar just nu ) Och sen när jag kom hem kollade jag på Cougar Town och sen la jag mig. Nu dom senaste två dagarna har jag haft ont i halsen och huvet så idag gick jag hem från skolan pga av värsta huvud värken och hals värken...  Men annars har min "skoldag" varit bra eller nja sådär men tar inte upp det här. Men nu ska jag ta och bada så huvudvärken kanske släpper, jag har tagit 2 huvudverkstabletter men det hjälper inte? Men nu ska jag bada adios!


RAINY DAY

Just nu är det 17+ ute men det regnar? Aja, regn är ju inte det man vill ha direkt men man får ju leva med det svenska vädret vilket är regnigt.. Om ungefär en tim ska jag och min mamma gå på bio ;) Men jag tror att jag håller på at bli sjuk eller iallafall förkyld för jag har jätte ont i halsen och nyser hela tiden.. Men nu ska jag fixa mig. Adios!

¨
Från skansen

SKOLAN

Snart ska jag dra till skolan börjar 08.30 så jag ska gå kvart över :( Det är tråkigt väder ute också så det förstör humöret för idag.. Men senare ska jag möta amanda så åker vi till stan och vid 19.30 ska vi åka och kolla på bio jag och min mamma alltså :) kommer inte ihåg vad den heter men den verkar skit bra. Men nu måste jag fixa mig, adios!


SKANSEN

Imorrn blir det skansen med klassen kul? Nej! Jag Ellen och Michaela hade tänkt åka till grönan efter men det är stäng :/ Just nu sitter jag och spelar RedCap på facebook haha skit roligt :p haha har inget att skriva.. Adios!


BESTÄLLT KLÄDER

Nyss satt jag och kollade kläder jag vill ha så det här har jag beställt än så länge så ska jag åka och handla när jag får pengar.


Kommer i mitten av Juni -.-


Kommer i veckan


Kommer i veckan


MÖTA CONEH I JAKAN

Snart ska jag åka och möta coneh i jakan ska köpa ett par skor, sen när vi ahr varit där ska jag köpa en heliumballong! :D

GRILLNING

ikväll blir det grillning med girlsen, min mamma ska ta med kameran så det blir inga bilder ikväll :(

VARFÖR KLIPPTE JAG MIG?

Asså åh! Jag skulle inte ha klippt mig okej att mitt hår var slitet men de va fan snyggare än det är nu kolla!


GAMMAL! BILD

HAHAHAHA OMG!


VAKEN OCH HUNGRIG

Nu sitter jag här vid datan och håller på att hungra ihjäl, ska ta och göra lite frukost snart men först ska jag berätta om igår. Jag mötte ju ese sen givk vi till kebaben, så vi satt där och åt och pratade sen när vi va påväg hem ringde nich och frågade om vi ville vara med henne och Alex så vi gick till dom. Vi satte oss vid ulv en stund och pratade och skrattade ;) Sen gick vi hem till ese och trodde att vi hade god tid på oss men när vi hade slutat leta kläder va klockan halv 5 så vi sprang hem till amanda och fixade oss så vi hann precis. Sen åkte vi till Coneh :) När vi va där så pratade vi och åt, och tro mig jag har aldrig garvat så mycke som jag gjorde då plus att jag garva högt vilket jag aldrig gör för jag tycker inte om mitt skratt.. Men jag hade skit roligt igår och är jätte nöjd med kvällen, så tack Coneh för en superkväll ;)
Och omg.. På bussen från coneh så va de några killar som planka så väktarna va typ påväg dit, så när dom kom så gick 3 killar som satt sig breve Amani, Anna och mig (jag har jättesvårt att hålla mig för garv så förstå) haha aa och sen ja det hände massa saker eller inte massa men jag orkar inte ta upp de nu :p senare maby.

SITTER HOS OSS

Hola! Nu sitter jag hos ese och ser helt drogad ut.. Min bulle ser helt sne ut (i håret alltså) just nu håller ese på att leta efter en tubtopp som jag ska ha på mig. Och eftersom jag ska fixa mig hos amanda nu så blir de ingen dagens outfit men den läggs upp imorrn, Men nu ska jag sluta sitta vid datan, puss

MÖTA ESE

Nu ska jag gå och möta ese vi ska ner till centrum sen ska vi hem till mig tror jag och fixa oss, så det jag måste göra idag är:

Dusha mitt hår.
Sminka mig
.
Föna mitt hår (och inte platta det!)
Fixa kläder.

Och sen kommer jag lägga in min och eses outfit för idag ;) Puss

Ursäkta bilden haha ;)


MORGONPIGG

Nu vaknade jag för ett tag sen och kunde inte somna om och jag ville sova ut, men nej.. Sitter och lyssnar på musik och tråkar, sen ska jag antingen gå hem till ese eller så kommer hon hit så ska vi fixa oss för ikväll Coneh´s tjejmidda ;) Så jag kommer ta med min kamera det kommer bli massa bilder, men eftersom datan är så seg så tar det ett år att ladda upp bilder! Aja får väl sitta och vänta i ett år då så att bilderna kommer in. Men nu ska jag fixa frulle Adios!


TRÖTT

Nu är jag skit trött vill bara gå och lägga mig i en skön säng och sova! Så jag säger godnatt nu och att jag har haft en skit rolig "dag" med tjejerna så ja, godnatt allihopa och ha en trevlig lördag imorgon ;)

TONIGHT

Ikväll blir det filmkväll med Ida och Coneh hemma hos Ida ;) Nice! Jag vet inte vad vi ska kolla på men vi hittar nog nåt, skräck tror jag eller hoppas jag har inte kollat på det på ett tag. Men jag har inte mycket att berätta.. Men det här ska köpas när jag får mina pengar ;)

 


DAGENS


INTE ORKAT SKRIVA

Hej, jag har varit seg på att skriva men jag har faktiskt inte suttit vid datan nåt den här veckan så.. Den här veckan har jag bara pluggat så inget intresseant har hänt, men i helgen har Coneh sin fest längtar ;) Sen på sönda ska jag på audition! haha längtar till det med, men nåt jag inte längtar till är nästa vecka när det är prao :O Är nervös.. Plus att jag ska dra ut en tand på torsda vilket jag är mer nervös över.. Men jag ska inte skriva mycket så. Puss



FORTFARANDE HOS ESE FAST HENNES PAPPA

Hej, det blir ett snabbt inlägg. Igår sov ese hos mig så vi gjorde inte så mycket vi kom hem till mig vid 00.30 typ, sen när vi va hos mig fixade vi oss och la oss och kollade på tv till halv 3 kanske. Imorse vaknade jag vid 10 kunde inte sova som vanligt.. Och ese vaknade 11 kanske, sen bakade vi sockerkaka men jag hade inge ströbröd hemma så vi gjorde muffins av det haha :p men nu måste jag dusha ska möta tjejerna vid 15.30 sen ska vi till Bolinder puss.


HOS ESE

Hej, nu sitter jag hemma hos ese och har värsta hickan som vägrar gå bort -.- Idag har jag bara varit hemma hos ese så vi har kollat på "Magi på waverlyplace the movie" eller hur det stavas elelr hur den heter, så har vi hoppat stutsmatta också så jag fick skrattattack som vanligt när jag hoppar stutsmatta :p Ese ska sova hos mig idag jag vet inte när vi ska gå de beror väl på när min mamma har snackat klart :p Imorrn vet jag inte vad jag ska göra men de kommer vi väl på imorrn, puss och kram skummbanan ;)
Lite egobilder..


SKA ÄTA

Hej, snart ska jag äta sen ska jag upp till ese. Idag har jag bara kollat på tv har inte orkat göra något speciellt, så idag blir det mjukis känns nog skönast id et här regniga vädret.. Men jag hör av mig ikväll och ska försöka lägga in lite bilder, puss

HOS AMANDA

Hej, nu sitter jag hos amanda med ese och vi har precis ätit kyckling wook ;) Just nu sitter vi och kollar på austin powers haha, idag har vi varit i jakan och lämnat in ett par byxor sen har vi inte gjort så mycket mer för vi åkte ganska sent. Imorrn ska jag och ese hem till henne så jag skriver imorn när jag har vaknat och nu ska jag göra det också för jag har varit lat dom senaste dagarna :p Men nu ska jag prata med dom och inte skriva på bloggen puss :)

KÖPAS IN

Den här månaden ska jag fixa mitt rum och det här ska in:

KRABB Spegel 




MALM Byrå med 6 lådor


AUDITION NÄSTA LÖRDA!

Hej, nästa lörda ska jag på audition och är otroligt taggad för det!

TEST

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Allt, nästan men mest choklad
Är det nåt du absolut inte äter: kommer inte på just nu
Kläder just nu: Mjukis och linne
Musik just nu: When i look at you 
Vad sa du senast: Nej
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: vet inte (?)
Sommarplaner: Spanien i hope 
Fisk eller badkruka: Fisk älskar å bada!
Saft eller alkohol: -
Hur många kuddar sover du med: 3
Favoritväder: soligt och varmt!
Om du var fast på en öde ö, välj 3 saker att ta med: En båt, mat och sällskap.
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska
Sparare eller slösare: slösare haha
Bästa film: Har för många
Tror på liv på andra planeter: jag vet inte
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, såklart.
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: Nej inte vad jag vet iaf.
Tror du på mirakel: Ja
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Kanske ..
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Ja haha för kittlig
Snarkar du?Ojojoj
Stjärntecken? Skorpion
Rädd för insekter? Ja skarrigt !
Äckligaste insekten: Alla!
Största svaghet: vet inte riktigt
Det här är jag bra på: enligt mamma be om något och klaga ..-.-  
Bästa bok? Vet inte
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Höra tankar!
Vad vill du jobba som? Egen företagare, Hotell
Chips, morötter eller godis? chips
Pizza eller hamburgare? Pizza!
Skriver du dagbok? Nope
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har piercing i ögonbrynet, och ja jag kommer tatuera mig när jag blir 18 -.-
Stökigt eller välstädat? Välstädat såklart haha
Gungar du på stolen? Nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Ja det ger mer smak ju (Y)
Gillar du att sjunga? Jaaaaa
Anser du att du är stark? Nej haha
Brukar du sola? Ja på sommaren men ska sola solarium snart.
Vad gör du om du får hicka? Håller andan ;)
Röker du? Nej
Snusar du? Nej inget jag vill börja med heller!
Använder du knark? Nej aboslut inte.
Kaffe, te eller inget? Te
Har du en besatthet? Musik, brudarna och shopping

INGET INLÄGG

Hej, jag har ju inte skrivit på 2 dagar nu men jag har haft annat att göra :p Jag ska berätta om mina dagar lite senare idag för jag ska snart iväg på intervju, Ingen stor grej det ska gå mellan skolorna bara och man får en biobiljett :p haha. Men jag skriver ikväll och lägger in massa bilder :) puss


NYVAKEN

Hej, nu vakna jag lite senare än jag har gjort dom senaste dagarna :)
Men nu ska jag berätta om igår, först var jag hos min gammelmrmor och åt så vi höll på att spricka :p men det va jättegott, sen när vi skulle hem åkte vi först förbi nån biltvätt i jakan och tvätta bilen. Sen när jag kom hem ringde ese mig och sa att vi skulle mötas på mitten (amanda också) för vi skulle ner till centrum och möta coneh. Sen gick vi mot Valla för att möta Nicole sen när vi mött henne gick vi till Bolinder och spelade fotboll och tog bilder :D
När vi hade varit där gick vi först till amanda och hämtade pengar sen till centrum och köpte chips och läsk sen satte vi oss på stationen för Coneh skulle hem. Så vi satt där och pratade och skrattade vi spelade in en film också som kommer upp snart, men iallafall så va vi där ganska länge sen kom de 2 väktare och sa åt oss att gå ut därifrån och dom hade tydligen ringt 2st till? Så dom va 4st så jag vet inte om dom trodde att vi fler men vi va 5st så lite onödigt med 4st. Sen när vi hade gått ut därifrån gick vi hem för ese va kissnödig haha. Min dag har varit mycke roligare än vad det låter men jag tog bara allt kortfaktat. Det kommer komma massa bilder snart också. Puss ;)

HEMMA IGEN

Hej, jag kom precis och jag är skit trött så jag skriver imorrn vad jag har gjort idag. Godnatt! :)

KLAR

Nu är jag klar, nu väntar jag bara på att klockan ska bli 3.. Tog några bilder så jag bjuder på 3st :p Juste de är 11+ ute :o Woho våren är här!




SNART ÅKER JAG

Hej, snart ska jag åka så jag måste föna mitt hår och sminka mig ;) Jag har precis dushat som ni ser på min outfit bild :p haha ja ett onödigt inlägg om ingenting men men har man lust att skriva så gör man de :)
Glad påsk! Och föresten vad ska ni göra idag? :)

DAGENS "PÅSK" OUTFIT



Blå randig tröja - Gina
Linne - Gina
Byxor - Gina

FRÅGESTUND

 

Nu är det frågestund så ställ vilka frågor ni vill, vare si ni känner mig eller inte så varsågoda! Jag kommer att svara på frågorna imorgon! ;)


EMELIE+KAN INTE SOVA=SANT

Åh, jag vaknar tidigt helatiden! När man väl kan få sova ut så vaknar man tidigt men när det är skola orkar man inte gå upp.. Sånt händer, idag ska jag hem till min gammelmormor och äta påsk mat och fika och det ser jag fram emot faktiskt :) Min morbror ska komma förbi och hämta mig sen åker vi till min mammas jobb och hämtar upp henne sen åker vi, min kusin ska med också i think? Jag kommer ta med min kamera också så nu på senaste tiden eller nu när jag slutade skriva på http://emliies.blogg.se så har jag skrivit mer där va det kanske en veckas mellanrum mellan barje inlägg. Ja så det är roligt med många besökare (äntligen) jag har faltiskt inget mer att säga men det kommer komma bilder från igår lite hur som helst i inläggen så här är några :) Adios!


TRÖTT!

Nu är jag trött så det här blir ett godnatt inlägg, så godnatt allihopa och fortsätt läsa min blogg så här bar som dom senaste 2 dagarna riktigt nöjd med statistiken ;)

2 BILDER FRÅN IDAG

 

DONKEN

Halihalå, jag kom nyss hem från donken men jag tänkte berätta lite om min dag :)
Imorse berättade jag allt om då men sen åkte vi ju och solade så jag och Gianella gick in i en och ese gick in i en, sen när vi hade solat så kom min fräknar fram! Haha höll på att dö när jag såg de :p Aa men Gianella hade råkat ha lappen på trosorna uppe så hon har sin rand från trosorna plus en fyrkant på rygger från lappen haha garvar fortfarnade åt de (har bild på de också) ja, men sen åkte vi hem till ese hämtade pengar sen gick vi till pizzerian och åt skit gott. När vi hade ätit gick vi till mig och tog på oss varmare kläder, men ese bestämmde sig helt plötsligt för att inte följa med så vi började brottas i min port haha mobbat men roligt, amanda hade kommit då också. Sen gick ese hem så kom ida och vi följde med gianella till stationen för hon skulle hem. blabla haha nu har jag berättat mycke men de är inte klart än. Så vi mötte nicole sen gick vi till donken, så nu har jag berätat om m in dag ;) Bilder kommer i nästa inlägg, puss<3


VÄNTAR PÅ ESE

Hej, nu sitter jag och Gianella och väntar på att ese ska gå hem och byta om sen ska vi åka och sola. Tog lite längre tid än jag trodde de skulle ta att åka men snart ska vi åka iaf. Sen ska jag hem till ese så ska vi äta där. Vi sitter och lyssnar på imma be - Black eyed peas  men nu ska ella kolla sin face. Adios!


OUTFIT FOR TODAY



Tröja - BikBok
JeansTights - Eses ;)

SNART KOMMER ESE OCH GIANELLA

Ja rubriken säger allt så snart kommer dom sen ska vi åka och sola
.

Bild från amandas 16års fest


RÖSTA SNÄLLA

Min designade bikini på NELLY.COM

Tryck på bilden för att röstaHjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


DET BLIR NOG SHORTS (IGEN)

Har redan suttit och kollat vad jag vill ha på skolavslutningen, och förra året hade jag short helt förfärligt btw men ja i år tänkte jag ha tightare jeans shorts med nån tröja och gladiator skor ;) tycks?




THE LAST SONG


ONT I HUVET

Hej, nu har jag inte skrivit på hela dan men men.. Idag har jag bara varit hemma och kollat på tv, gjort alla läxor också så nu blir de bara att vila hela lovet ;) Imorrn ska jag och ese åka och sola i jakan så de ser jag fram emot, att få lite färg. Haha jag har absolut inget att skriva om för min vecka har varit så tråkig, men imorrn kommer det nog bilder och mer inlägg. Men nus ka jag gå in på facebook. Hejdå ;)

NYVAKEN

Hej, jag vakna nyss så jag ska väl dra till skolan om 1 tim ungefär. Idag är de en vanlig skoldag bara att det är sista dan före påsklovet :D Men jag får inte gå ut ändå så.. Men innan jag ska hem ska jag ese och amanda åka till kista för vi ska köpa lite grejer, jag ska köpa en tröja från NEwYorker sen är jag klar där sen ska amanda köpa en högkjol i think? Jaja men nu ska jag fixa mig. Adios!

RSS 2.0